Hvis ikke innboforsikringen er inkludert i husforsikringen, bør du skaffe det umiddelbart

Har du kjøpt deg et helt nytt hus? Gratulerer! Nå som du har kjøpt en helt nyoppført bolig, kan du kanskje enda kjenne lukten av de nye materialene. Nyt tanken på at du neppe får noen ekstrautgifter med det første. Selv om lekkasjer eller rørproblemer neppe blir aktuelt med det første, kan du likevel få andre uventede utgifter. Derfor må du sjekke at alle forsikringene dine er i orden.

Har du egentlig innboforsikring i husforsikringen?

Du har sikkert sørget for å skaffe en husforsikring, men har du sjekket at denne inneholder innboforsikring? Dette tror mange er en selvfølge, men det stemmer dessverre ikke. Vi anbefaler deg å titte innom Innboforsikring24.no, for å lese mer om viktigheten av å ha en slik forsikring. Der vil du også få tips om gode forsikringsselskap. Vi vet at det er mye å tenke på som ny huseier, men dette er noe av det viktigste.

Innboforsikring er viktig, og slettes ingen dyr utgift

Grunnen til at innboforsikring er så viktig, er å sikre verdiene dine i huset, i tilfelle noe skulle skje. Dette kan for eksempel være et innbrudd, som kan bli svært dyrt om du ikke er forsikret. Tar kriminelle seg inn i huset ditt, vil du miste verdier de stjeler, men du kan også få utgifter på grunn av materielle ødeleggelser i boligen din. Derfor må du sørge for å ha en innboforsikring. Innboforsikringen dekker også flere andre ting, som for eksempel dersom mobilskjermen din knuser, eller hvis strømmen går og maten i kjøleskapet blir ødelagt. Bor du i en leilighet, deler du kanskje en fellesbod med andre. Boden din vil også dekkes av innboforsikringen, i likhet med gjenstander i hagen din eller garasjen, dersom du har et hus. Innboforsikring i Norge er heller ikke spesielt dyrt. Dersom du er ung, har mange banker spesielt gode tilbud, rettet mot unge voksne i etableringsfasen.