Fakturer uten eget firma med Frilans Finans

Er du en som tidligere jobbet som snekker eller tømrer, men som har byttet beite? Under coronakrisen har mange mistet jobbene sine, men er du en kvalifisert håndverker, kan du skaffe en ekstrainntekt. Vil du ta på deg oppdrag innen snekring eller annet konstruksjonsarbeid? Dersom du ønsker å tjene noen kroner på å tilby håndverktjenester, kan dette tilbys venner og kjente.

Ikke jobb svart

Det vil alltid være behov for håndverkere i bygg og anleggsbransjen, og i hjemmene til folk. Derfor tar det neppe lang tid å komme i gang. Unngå for all del å jobbe svart, selv om du kan få tilbud om det. Vær ansvarlig, fakturer og betal skatt.

Du trenger ikke eget firma

Dersom du ikke vil drive selvstendig næring i stor skala, kan det å starte eget firma virke strevsomt. For å få lovlig betalt som frilanser, bør du likevel sørge for å fakturere. Du trenger ikke opprette eget firma for å gjøre dette, det går nemlig an å fakturere som privatperson gjennom en faktureringstjeneste. Frilans Finans er et svensk selskap som ble grunnlagt i 1999. Over 70 000 egenansatte bruker tjenesten deres til å fakturere, noe som gjør dem til den største aktøren i Norden. De tar seg av beskatningen, og tar bare 6 % i avgifter.

Store fordeler ved å bruke Frilans Finans

Fordelene ved å la Frilans Finans ta seg av faktureringen din, er mange. Først og fremst blir du betalt for tjenesten din superraskt! Innen fem virkedager er pengene på konto, selv om kunden din får 30 dager på å betale fakturaen. Du kan også velge ekspressbetaling, og dermed få betalt innen 24 timer. Utbetalingen er da ferdig beskattet, slik at du slipper å styre med dette i ettertid. Du slipper altså all lønnsadministrasjon, kontakt med Skatteetaten og ansvar for betaling av moms. Dessuten har Frilans Finans kjempegod kundeservice, som hjelper deg med alle spørsmål.